LIFE

Mama Cristinei Țopescu, copleșită de durere la căpătâiul fiicei. «Iubirea vieții mele»

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus, miercuri, la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Au venit s-o plângă membrii familiei și colegii de breaslă. Printre multe chipuri îndurerate, mama Cristinei, cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru. Rodica Țopescu a adus o coroană de gerbere roșii, cu mesajul ”Iubirea vieții mele! Mămica”.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a insistat să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorința.

Miercuri, după prânz, la capela Cimitirului Bellu au venit membrii familiei și mai mulți colegi de breaslă ai jurnalistei. Mama Cristinei, Rodica Țopescu, a adus o coroană cu un mesaj sfâșietor, ”Iubirea vieții mele. Mămica”.

Prima soție a lui Cristian Țopescu a vorbit câteva minute cu Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la Antena 1, apoi s-a așezat să-și jelească fiica în liniște. I-s-a alăturat în scurt timp și cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar. La priveghi au mai venit fratele vitreg al Cristinei, medicul Monica Pop – prietena Cristinei, Doina Gradea – șefa TVR. Ion Țiriac și președintele Klaus Iohannis au trimis coroane de flori cu mesaje de condoleanțe. Rodica Țopescu a declarat, la intrarea în capelă, că cenușa regretatei jurnaliste va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu după ceremonia de incinerare.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. Cristina a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. A lucrat la Pro TV, Prima TV și Antena 3, de unde s-a retras în 2017, invocând probleme personale. În 2013, Cristina Țopescu a devenit membră PSD.

Jurnalista a fost găsită moartă în casa în care locuia, în Tunari, duminică, 5 ianuarie. Din primele informații oferite de anchetatori, se pare că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai bine de două săptămâni, în somn. Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. O expertiză toxicologică este în curs de desfășurare, pentru că pe noptiera ei s-au găsit mai multe pastile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here