LIFE

Mama cântăreţei Lady Gaga a vorbit despre lupta vedetei cu depresia

Lady Gaga este una dintre celebrităţile care au vorbit deschis despre sănătatea mintală, inspirându-şi fanii cu povestea sa, însă la începutul luptei sale cu anxietatea şi depresia, viitoarea vedetă era doar un copil obişnuit, care avea nevoie de sprijinul mamei sale, după cum a explicat mama vedetei, Cynthia Germanotta, la o emisiune americană de televiziune.

„Ca părinte nu eram pregătită să abordez aceste lucruri”, a povestit mama artistei, Cynthia Germanotta, la „CBS This Morning”

„A trecut printr-o mulţime de momente dificile – a fost umilită, tachinată, izolată… A trecut de la a fi o tânără foarte fericită, dornică să realizeze lucruri, la cineva care început să-şi pună la îndoială valoarea”, a declarat mama sa, citată de dpa.

Segmentul „Stop the Stigma”, prima transmisiune în faţa unui public prezent în studio din cadrul emisiunii „CBS This Morning”, a adus miercuri în platou o pleiadă de invitaţi care s-au confruntat într-un fel sau altul de-a lungul vieţii cu bolile mintale – de la mama lui Lady Gaga la psihoterapeutul vedetă Karamo Brown – pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la aceste afecţiuni. În 2012, Lady Gaga şi mama ei au co-fondat Fundaţia Born This Way, dedicată bunăstării mintale şi emoţionale a tinerilor.

„Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru mine ca părinte a fost să înţeleg ceea ce este normal şi ceea ce nu este normal… Cel mai important lucru pe care îl pot face (părinţii) este asculte cu adevărat şi să înţeleagă. Ceea ce am învăţat de la fiica noastră este să ascult şi să îi validez sentimentele”, a explicat ea.

Printre invitaţi, s-au numărat şi Jane Pauley, gazda emisiunii „CBS Sunday Morning”, care suferă de tulburare bipolară; dr. Ken Duckworth, director al Alianţei Naţionale pentru Boli Mintale; dr. Sue Varma, membră a Asociaţiei Americane de Psihiatrie; şi Miana Bryant, fondatoarea organizaţiei Mental Elephant, care se concentrează pe sănătatea mintală în campusurile universitare.

În această săptămână, „CBS This Morning” îi va avea ca invitaţi, printre alţii, pe fostul preşedinte american Bill Clinton, pe vedeta de televiziune Sharon Osbourne, pe veteranul de război din Afganistan Jason Kander; pe artista Alanis Morissette şi pe Klas Bergling, fondatorul fundaţiei Tim Bergling şi tatăl regretatului DJ Avicii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here