LIFE

Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi? Femeia a sunat la 112

O nouă scenă de violență a acaparat din nou împăcările dulci din ultima perioadă dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Se pare că mama Biancăi, Madi Drăgușanu, a ales să sune chiar la numărul de urgență, fiind nemulțumită de comportamentul pe care ginerele ei l-a avut la adresa sa. Potrivit SpyNews, femeia a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează în parc.

În decursul zilei de vineri, 6 martie, mama vedetei, Madi Dragoş, a sunat la 112 și a anunțat că Alex Bodi o agresează. Din câte se pare, totul a început după o discuție mai aprinsă între cei doi. Bodi s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi. Poliția s-a deplasat la fața locului și a intervenit pentru a calma spiritele, scrie sursa citată, care afirmă că lucrurile au fost duse la extrem, mama vedetei fiind înjurată și la un pas să fie bătută de ginerele furios.

„Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu”, în cadrul unei emisiuni TV.

Ulterior, Alex Bodi și-a făcut la rândul lui apariția în platoul în care se afla iubita lui și cearta a continuat. „Eu zic lucrurile pe faţă tot timpul şi îmi asum totul, până la un anumit punct. Doar că afectăm prea multe persoane din jur cu relaţia noastră şi cu tentativele de împăcări şi certuri, pentru că lumea deja se satură. Şi prietenii noştri s-au săturat, sunt epuizaţi de relaţia noastră. E mai ok să ne despărţim!”, a zis Bodi.

Bianca i-a cerut lui Bodi în cadrul emisiunii să-şi ceară iertare în faţa ei, cât şi a mamei ei. Răspunsul afaceristului a fost unul dur, fiind de părere că nu are de ce să-şi prezinte scuzele faţă de blondină, care „a făcut atâtea”. „Să-şi ceri iertare în faţa mea şi a mamei!”, a zis Bianca.

Alex Bodi se afla pe o bancă, într-un parc din Capitală, alături de Bianca. Cei doi vorbeau, fără să dea semne că au vreo problemă. Dintr-o dată, mama Biancăi, Madi Dragoş, şi-a făcut apariţia lângă cei doi soţi. Ea şi-a acuzat ginerele că vrea să o agreseze pe Bianca, alertând chiar şi Poliţia pentru acest lucru. Se pare că femeia a fost ulterior înjurată și la un pas de a fi agresată. Totuși, la venirea Poliţiei, Bodi şi Bianca au fost găsiţi tot ţinându-se de mână, fără să existe tensiuni între ei, potrivit prietenului lui Alex Bodi. Astfel, agenţii de poliţie veniţi la faţa locului nu au declarat că ar fi avut loc vreun conflict între Bianca şi soţul ei, conflictul dintre Bodi şi soacra lui fiind aplanat pe cale amiabilă, conform Spy News. Toate aceste lucruri s-au întâmplat chiar vineri, 6 martie, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here