LIFE

Mama Annei Lesko, internată a doua oară din cauza COVID

Virusul SARS-CoV-2 face ravagii în familia cântăreței Anna Lesko. Solista a anunțat că mama ei, în vârstă de 70 de ani, este pentru a doua oară internată în spital, fiind diagnosticată cu acest virus de temut, scrie click.ro.

„De ceva vreme, mama mea, în vârsta de 70 de ani, duce o luptă foarte grea și istovitoare cu noul coronavirus. Este a doua oară internată în spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv. Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește. E pe niște antibiotice foarte puternice, e un pic mai bine. E ok acum”, a declarat Anna Lesko luni, în emisiunea lui “La Măruță”, de la Pro TV.

Solista a mărturisit că atât sora ei, cât și soțul acesteia, s-au luptat cu acest virus nemilos și au avut simptome foarte grave ale bolii.

„Nu vă mai zic că și sora mea, și soțul ei au fost bolnavi și mi-au povestit lucruri halucinante despre acest coronavirus. Sora mea a avut halucinații efectiv, o durea de la urechi la ultimul deget, cel mic, e cumplit. Eu fac un apel, din cauza acestor evenimente cumplite din familia mea, să ne trezim la realitate! Lumea nu mai ține cont de distanțare socială. Eu îmi doresc să luăm în serios și să ne informăm despre de acest coronavius”, a mai spus Lesko.

Solista este atât de speriată, încât vrea să-și facă de urgență vaccinul anti Covid: „Eu azi aș face acest vaccin, dacă l-aș avea. Nu mă interesează ce tulpină nouă a virusului va veni, trebuie să facem acest vaccin”.

Comment here