Muzicale

Maluma feat Madonna – Soltera

Maluma a colaborat cu Madonna pe o nouă piesă, numită “Soltera”. Aceasta apare pe cel mai nou album al latin lover-ului, “11:11″.

“Soltera” este a doua colaborare dintre Madonna şi Maluma din această primăvară. Starul reggaeton a colaborat cu regina pop-ului pe piesa “Medellin”, care apare pe albumul Madonnei “Madame X”. Artista îi întoarce favoarea, prin apariţia sa pe acest single, inclus pe albumul nou al lui Maluma, “11:11″.

“11:11″ este un album important pentru Maluma, care a bifat colaborări cu artişti importanţi, precum Ricky Martin şi TY Dolla $ign. Recenziile LP-ului au semnalat o maturizare a tânărului muzician, care şi-a şlefuit sunetul mai bine. Pe lângă cele 2 track-uri cu Madonna de până acum, există şi un al treilea, “B*tch I am Loca”, inclus pe “Madame X”.

Cel mai nou disc Maluma are o poveste interesantă, el fiind compus şi înregistrat după ce câştigătorul de premiu Latin Grammy s-a operat la genunchi. Astfel el nu a mai putut pleca în turneu şi şi-a concentrat trăirile în muzică. A rezultat un album concept dedicat “ghizilor, îngerilor şi profesorilor”. Maluma cântă cu Ricky Martin pe melodia “No Se Me Quita”, după ce artiştii colaboraseră şi în 2016 pe piesa “Vente Pa’ Ca”.

Maluma pleacă în turneul de promovare “Maluma 11:11 World Tour” în toamnă, inaugurat de un concert pe 6 septembrie în San Diego, California. Muzicianul va avea opriri în 21 de oraşe de pe glob.

Columbianul a cântat la Bucureşti în vara lui 2018, în cadrul festivalului El Carrusel, unde a urcat pe scenă şi Luis Fonsi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here