LIFE

Maluma a renunţat la contul de Instagram după ce a fost criticat că maltratează animale

Cântăreţul columbian Maluma, cunoscut pentru colaborările cu Shakira şi Madonna, şi-a închis contul de Instagram, urmărit de 42,4 milioane de utilizatori, după ce a fost criticat, în mod eronat, că maltratează animale.

Artistul, în vârstă de 25 de ani, care se află în prezent în turneu în Mexic, pentru a-şi promova cel de-al patrulea album, „11:11”, a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare ţinând un pui de leu.

Imaginile au stârnit un val de critici în rândul urmăritorilor lui, care au crezut că animalul este noua lui mascotă şi l-au atacat pentru că l-a scos din habitatul lui natural, scrie El Pais.

Cântăreţul, suprins de reacţia negativă, a explicat că leul – botezat Mala Mía – nu era al lui, ci tocmai fusese salvat de o fundaţie din Mexic. Malumai-a numit proşti şi ignoranţi pe criticii lui.

„Mă uitam la comentariile de la cea mai recentă postare a mea cu leul. Nu ştiu, nu înţeleg de ce există oameni atât de proşti care cred că este mascota mea. Nu înţeleg că acest animal este aici pentru că a fost salvat? Nu înţeleg că ar fi fost mort dacă nu îl salvau?”, a spus el într-o înregistrare video publicată pe Stories al Instagram. „Nu voi sprijini vreodată traficul de animale. Cum puteţi crede că aş avea un leu drept animal de companie? Nu mai faceţi supoziţii. Nu mai spuneţi atâtea prostii, dacă nu ştiţi, ignoranţilor”, a concluzionat el.

După câteva ore de la publicarea acestei explicaţii, Maluma a decis să abandoneze reţeaua de socializare pe care publicase peste 7.000 de imagini.

Clipul cu Maluma şi puiul de leu este în continuare publicat pe contul de Instagram al asociaţiei mexicane, blackjaguarwhitetiger.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here