LIFE

„Maleficent: Suverana Răului”, cu Angelina Jolie, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de

Lungmetrajul fantasy „Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil”, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc.

Filmul a generat, în al patrulea weekend de la premieră, încasări de 574.603 lei şi a urcat un loc în clasament. Producţia regizată de Joachim Rønning a petrecut primele două weekenduri în fruntea box office-ului românesc.

„Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate”, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton în distribuţie, s-a clasat, după al doilea weekend de la premieră, pe locul al doilea, în coborâre o poziţie. Filmul, al şaselea al francizei, a fost vizionat de 21.894 de spectatori şi a generat încasări de 523.147 de lei.

Thrillerul „Joker” al lui Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rol principal, s-a menţinut pe locul al treilea, cu 17.440 de spectatori şi încasări de 387.445 de lei în al şaselea weekend de la debut.

Filmul „Maria, Regina României”, cu Roxana Lupu, Adrian Titieni şi Anghel Damian în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra, cu 27.158 de spectatori şi 379.759 de lei. Bazat pe fapte istorice reale, lungmetrajul redă eforturile pe care regina le-a făcut la Conferinţa de Pace de la Paris din 1919 pentru ca unirea României să fie recunoscută.

Animaţia „Familia Addams/ The Addams Family”, bazată pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi regizată de Conrad Vernon şi Greg Tiernan, a coborât un loc, până pe cinci. În al treilea weekend, lungmetrajul a generat încasări de 270.930 de lei.

Pe locul al şaselea a debutat animaţia „Norm de la Polul Nord: O aventură urieşească/ Norm of the North: King Sized Adventure”, cu 14.805 spectatori şi încasări de 268.625 de lei.

Thrillerul horror „O aplicaţie de coşmar/ Countdown”, regizat de Justin Dec, a coborât două locuri, până pe şapte. În al treilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 12.766 de spectatori şi a generat încasări de 265.692 de lei.

Comedia franceză „A-nnebunit bunica!/ C’est quoi cette mamie?!”, regizată de Gabriel Julien-Laferrière, a debutat pe locul al optulea, cu 10.461 de spectatori şi încasări de 210.816 lei.

Animaţia „Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable” a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a fost vizionată de 5.387 de spectatori şi a generat încasări de 110.140 de lei.

„Gemini: Conspiraţia”, cu Will Smith în distribuţie, a coborât două locuri, până pe zece, după al cincilea weekend de la debut, când a fost vizionat de 3.069 de spectatori şi a generat încasări de 72.857 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here