Stirile ZileiTârgu-Jiu

Mălăele și Caramitru, spectacol de excepție la Târgu-Jiu

Spectacol de excepție, sâmbătă seara, la Târgu-Jiu, protagoniști fiind Horațiu Mălăele și Ion Caramitru.

Spectacolul ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu o lună, dar pentru că atunci Mălăele a fost găsit pozitiv la noul coronavirus chiar înainte să urce pe scenă, reprezentația a fost anulată. Acum, artistul pare să fi depășit cu bine momentul, iar sâmbătă seara s-a tachinat pe scenă mai bine de o oră și jumătate cu bunul său prieten Ion Caramitru.

Organizarea spectacolului la Sala Sporturilor a aparținut Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”. Aici a fost aniversată și prima expoziție de grafică pe care Mălăele a avut-o, în urmă cu 50 de ani, la Târgu-Jiu. Directorul Cosmin Brehuță spune că s-a bucurat că spectacolul a fost doar amânat și nu anulat, din motive de pandemie.

Spectatorii au intrat în Sala Sporturilor doar după ce li s-a luat temperatura și s-au dezinfectat pe mâini. La final, cu toții s-au declarat extrem de încântați de ceea ce au văzut.

Primarul Marcel Romanescu s-a aflat printre spectatorii de la piesa lui Caramitru cu Mălăele. Edilul promite că, la finalul anului viitor, Casa de Cultură a Sindicatelor va fi complet modernizată pentru a putea fi organizate, din nou, spectacole cu artiști de renume.

Pe scenă, alături de Caramitru și Mălăele a fost prezent și violoncelistul Adrian Naidin. La un moment dat, spectatorii  au cântat alături de el, ceea ce l-a făcut să declare că niciunde nu a întâlnit un public atât de cald.

Comment here