Muzicale

Major Lazer & Khalid – Trigger

Major Lazer şi Khalid se alătură muzicienilor care compun piese inspirate de cel mai aşteptat joc video al anului, „Death Stranding”. Artiştii au lansat piesa „Trigger”, inspirată de creaţia lui Hideo Kojima, care vine pe 8 noiembrie.

Te-ai aştepta ca o creaţie SF atât de ciudată ca jocul video „Death Stranding” să aibă o coloană sonoră trip-hop, sau o muzică ambientală ciudată, eventual nişte Bjork. Până acum am auzit mai mult pop şi EDM asociat titlului lui Kojima, dar şi Apocalyptica în trailerul său oficial. Cât despre „Trigger”, aceasta este o baladă R&B, cu influenţe de muzică electronică. Major Lazer contribuie cu sunetul exotic care a consacrat grupul condus de Diplo.

Khalid continuă să rămână cea mai suavă voce ieşită din UK în ultimii ani. Baladele sale sunt memorabile, în frunte cu colaborarea cu Billie Eilish „Lovely”. „Trigger” va apărea pe coloana sonoră a jocului „Death Stranding”, care vine exclusiv pe PlayStation 4. Pe album se mai află şi piese de la „Chvrches”, care a compus o melodie ce poartă chiar titlul jocului, dar şi Bring Me the Horizon şi Neighbourhood. Soundtrack-ul va fi pus în vânzare de pe 7 noiembrie.

Major Lazer a bifat recent o mega colaborare cu Beyonce, pe piesa „Already” de pe albumul filmului „Lion King”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here