LIFE

Majda va avea propriul show culinar la Kanal D

După experiența de la Survivor România, Majda Aboulumosha revine cu un nou show, la Kanal D. Majda a anunțat că, de la 1 iulie, va fi gazda unei emisiuni culinare unde va prezenta diverse rețete, pe care chiar ea la va prepara.

Din 1 iulie, în grila Kanal D își face loc o nouă rubrică. ”Gătește cu Majda” va fi difuzată în fiecare joi, în cadrul jurnalului de prânz de la Kanal D.

“Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, aduci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță. Îmi doresc ca toate femeile care nu mai au timp să gătească sau care văd în acest lucru o povară… să le dăruiesc rețete simple, gustoase și, de cele mai multe ori, care se fac rapid. Să nu uitați că sunteți superbe, chiar și atunci când sunteți în bucătărie. Doar să aveți zâmbetul pe față sau când ziua a fost mult prea încărcată pentru voi, folosiți un ruj roșu, o bluză specială și cratița să fie o poveste”, a anunțat Majda, entuziasmată, pe contul ei de Instagram.

Comment here