LIFE

Mai multă groază și acțiune, în cel de-al doilea sezon „Wednesday”

Jenna Ortega a vorbit despre următorul sezon din „Wednesday”. Intervievată de cei de la postul E! pe covorul roşu de la Premiile Emmy, actriţa în vârstă de 21 de ani a dezvăluit câteva informaţii despre cel de-al doilea sezon al serialului de succes de pe Netflix.

Potrivit actriţei, acest al doilea sezon din „Wednesday” va „înclina cu siguranţă spre un pic mai mult horror”.

„Există câteva replici foarte, foarte bune şi totul este mai ambiţios. Există mult mai multă acţiune. Probabil că fiecare episod se va simţi un pic mai mult ca un film, ceea ce este bine”, a spus Jenna Ortega.

Lansat în noiembrie 2022, „Wednesday” o are ca protagonistă pe cea mai mare fiică din familia Adams în timp ce încearcă să se adapteze la noua ei şcoală, Nevermore Academy. Jenna Ortega joacă alături de Gwendoline Christie („Game of Thrones”), Christina Ricci şi Catherine Zeta-Jones.

Serialul de opt episoade, creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat parţial de Tim Burton, a avut un succes uriaş, devansând „Stranger Things” şi devenind cel mai bine vândut serial în limba engleză din istoria platformei.

Dar succesul serialului a fost afectat de controversa creată în jurul unuia dintre actorii săi principali, Percy Hynes (Xavier), care a fost acuzat de agresiune sexuală şi viol de mai multe femei. După ce a fost amânat din cauza grevei de la Hollywood, cel de-al doilea sezon al serialului „Wednesday” ar trebui să înceapă filmările în aprilie, în Irlanda.

Comment here