Muzicale

Mahmut Orhan & Irina Rimes – Nu Vreau

La aproape un an de la ultima lor colaborare, Irina Rimes şi Mahmut Orhan lansează piesa “Nu Vreau”, un track melancolic, de ascultat la orele târzii şi care invită mai degrabă la meditaţie decât la dans. Videoclipul este unul SF, distopic, ancorat în universuri fantastice şi animat în 3D.

“Nu Vreau” este cea de-a treia colaborare a Irinei Rimes cu DJ-ul turc Mahmut Orhan, din ultimul an. Precedentele colaborări au fost “Schhh” şi “Hero”, melodii ceva mai dansabile, cu influenţe orientale. De această dată Mahmut Orhan vine cu un negativ deep house. Irina Rimes îşi şopteşte versurile potrivite mai degrabă pentru o poezie decât pentru o piesă EDM. Tipic pentru o creaţie Irina Rimes, versurile spun povestea unei iubiri neîmplinite şi divinizează fiecare defect al celui drag.

Nu e prima colaborare a Irinei din această lună, artistă apărând pe piesa “Letters from Her” de la KADEBOSTANY. Tot în această lună, Irina a lansat piesa solo “Sarea de pe rană”, cu care a încheiat capitolul “Cosmos”. Deşi are multiple colaborări de top la activ, Irina a lucrat pentru prima oară cu Carla’s Dreams la un featuring de abia în aprilie 2020, pe piesa “3 Inimi”, devenită imediat hit.

Mahmut Orhan este un DJ şi producător turc, activ pe scenă muzicală din 2011 şi mixând în genuri ca nu disco, indie dance, EDM şi deep house. A mixat la Exit Festival în Serbia, dar şi la Neversea 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here