LIFE

Madonna şi-a pus implanturi fesiere la 61 de ani

Madonna nu se lasă nici la 61 de ani. Acum şi-a pus implant în fese, relatează okmagazine.ro.

Madonna a ajuns din nou în centru atenţiei, dar nu datorită problemelor de sănătate, ci operaţiei suferite. Solista a vrut un fund ceva mai bombat şi iată că l-a obţinut. Artista a ţinut să arate lumii întregi cum arată cu noile dotări şi şi-a făcut un selfie în oglindă. Fotografia a ajuns pe reţelele de socializare şi a căpătat atenţia tuturor. În poză, Madonna îşi arată corpul în toată splendoarea. Artista pare mândră de fundul de braziliancă proaspăt obţinut.

Solista a primit foarte multe laude în secţiunea de comentarii, dar reacţia generală a fost în mare parte negativă. Fanii artistei cred că este prea bătrână pentru această intervenţie, care pare nefirească şi fără gust. Cei mai mulţi sunt de acord că arăta mult mai bine fără noile implanturi.

Madonna continuă să arate spectaculos la anii ei, iar secretul pare a fi o dietă strictă. Înainte de a deveni celebră, artista s-a luptat să slăbească, dar la un moment dat efortul ei a dat rezultate. În opinia divei, produsele lactate, fructele, pâinea şi cerealele rafinate sunt mai greu de digerat. De aceea, trebuie consumate în paralel cu legume, cereale, condimente, peşte şi fructe de mare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here