LIFE

Madonna, probleme de sănătate. A ajuns să meargă în baston

Madonna continuă să-şi îngrijoreze fanii. După ce i-a anunţat că trebuie să-şi anuleze o mare parte din concerte din cauza problemelor de sănătate, starul internaţional le-a dat emoţii mari fanilor, după ce, în mediul virtual, au apărut mai multe imagini cu ea în care merge cu ajutorul unui baston.

La 61 de ani, Madonna continuă să fie una dintre cele mai iubite cântăreţe din întreaga lume. Dacă nu ai şti ce vârstă are, cu siguranţă i-ai da mult mai puţin, ţinând cont de cât de bine se mişcă pe scenă. Deşi, la bază, nu este de meserie dansatoare, vedeta reuşeşte să ţină pasul cu profesioniştii, la fiecare spectacol. Cu toate astea, celebra artistă a ajuns într-o ipostază în care fanii nu-şi doreau să o vadă niciodată, aceea de a merge în baston. Diva pop a suferit, de curând, o intervenţie chirurgicală la nivelul genunchiului şi se pare că încă nu şi-a revenit complet. De aceea, Madonna trebuie să se deplaseze cu ajutorul unui baston.

“Mă consider o războinică. Nu renunţ niciodată, nu cedez niciodată! Cu toate acestea, de această dată trebuie să îmi ascult corpul şi să accept că durerea mea este un avertisment”, anunţa Madonna, în decembrie anul trecut, atunci când le-a transmis fanilor că este nevoită să îşi anuleze unele spectacole.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here