Muzicale

Madonna – I Rise

Madonna continuă lansările de piese de pe viitorul său LP cu “I Rise”.

Madonna nu se fereşte de o declaraţie politică, începând “I Rise” cu o aluzie la violenţa atacurilor armate din SUA. Un sample cu vocea Emmei Gonzalez, supravieţuitor al atacurilor de la Liceul Stoneman Douglas, este folosit la începutul melodiei. Piesa are o percuţie care aminteşte de trip-hop şi o chitară exotică pe fundal, care completează un sunet pop ca în perioada de glorie maximă a Madonnei.

”Am compus “I Rise” ca o modalitate de a oferi o voce celor marginalizaţi, care au simţit că nu au şansa de a îşi spune opinia. Acest an marchează aniversarea a 50 de ani de Pride şi sper că melodia îi încurajează pe toţi să fie cine sunt cu adevărat, să spună ce simt şi să se iubească pe sine” spune Madonna.

Acesta este al doilea single de pe viitorul album al reginei pop, “Madame X”, care soseşte pe 14 iunie. Primul a fost “Medellin” o colaborare dancehall-reggateon cu Maluma. Piesa a fost cântată live la Billboard Music Awards 2019 pe 1 mai, folosind un sistem de holograme care a făcut senzaţie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here