Muzicale

Madonna – Dark Ballet

Cu o săptămână înaintea lansării albumului “Madame X”, Madonna prezintă videclipul cinematic al piesei “Dark Ballet”. Clipul este regizat de Emmanuel Adjei și îl ca protagonist pe Mykki Blanco în rolul Ioanei D’Arc.

“Dark Ballet” este un material incredibil, ce îți rămâne întipărit în minte, cu un mesaj puternic, un veritabil semnal de alarmă. Piesa vine însoțită de un material video șocant, ce evocă imaginea unei radiografii sociale. Potrivit Madonnei, melodia își trage inspirația din povestea Ioanei D’Arc.

“S-a luptat cu englezii și a câștigat, totuși francezii nu au fost fericiți. Tot o judecau. Spuneau că era bărbat, spuneau că e lesbiană, spuneau că e vrăjitoare, iar, în final, au ars-o pe rug, dar ei nu i-a fost frică de nimic. Admir lucrul ăsta”, a declarat Madonna.

“Dark Ballet” este ultimul dintre cele cinci single-uri ce au precedat marea lansarea a materialului “Madame X” – “Medellin” feat. Maluma, “I Rise”, “Crave” feat. Swae Lee și “Future” feat. Quavo.

Influențat de viața în Lisabona, albumul “Madame X” este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino. Discul va fi lansat pe 14 iunie.

Madonna a anunțat deja turneul “Madame X”, care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here