LIFE

Madonna, criticată de fani după un mesaj controversat despre coronavirus

Celebra cântăreaţă, în vârstă de 61 de ani, a spus că “suntem toţi în aceeaşi barcă, este minunat că acest virus ne face pe toţi egali în multe feluri”, dar a şters ulterior filmuleţul, după ce a văzut reacţia urmăritorilor ei.

Madonna a postat, în urmă cu două zile, un mesaj video pe conturile ei de Instagram şi Twitter în legătură cu virusul care a omorât peste 18.000 de oameni în ultimele luni. Într-un cadru luxos, goală într-o cadă plină cu lapte şi petale de trandafir, artista a spus că “virusul este un mare egalizator”.

„Asta-i chestia cu Covid-19”, spune ea, pe un fundal de muzică de pian. „Nu-i interesează cât de bogat ești, cât de faimos ești, cât de amuzant ești, cât de inteligent ești, unde trăiești, cât de bătrând eşti, ce povești uimitoare poți spune. Ceea ce este teribil la el este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei «Human Nature», în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos“.

Dar nu toţi fanii ei nu au apreciat postarea. Pe Instagram, secțiunea de comentarii a fost inundată de mesaje negative.

„Îmi pare rău regina mea, te iubesc mult, dar nu suntem egali. Putem muri din aceleași boli, dar cei săraci vor suferi cel mai mult. Nu încerca să scoţi ceva pozitiv din această tragedie”, a spus unul dintre urmăritorii ei. O altă persoană a subliniat că mulţi oameni abia reuşesc să-şi procure alimente şi medicamente, în timp ce ea şi-a postat sfârcurile acoperite cu petale. Un al treilea fan a spus: „Dacă nava coboară, credeți cu adevărat că o să coborâm împreună, în timp ce sunteți în cada dumneavostră? Te iubesc, dar lucrurile din afara conacului tău sunt foarte diferite de ceea ce credeți. Stați în siguranță și fiți puțin mai empatici față de cei mai puțin privilegiați”.

La scurt timp după publicarea video-ului, Madonna l-a şters de pe contul său, dar filmuleţul apare încă pe contul de Youtube al celor The Telegraph.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here