LIFE

Madonna, chef în carantină pentru iubitul de 26 de ani

Madonna, de 61 de ani, nu se teme nici de epidemie şi nici de amenzile pentru încălcarea regulilor de izolare la domiciliu. Dacă iubiţelul ei, dansatorul Ahlamalik Williams, împlineşte 26 de ani merită să încalce regulile carantinei şi să dea o petrecere.

SUA se confruntă cu aproape un milion de persoane contaminate şi 55.000 de decese din cauza epidemiei COVID-19 şi cu o criză socială fără precedent din cauza măsurilor de carantină impuse. Însă, în ciuda epidemiei, Madonna, de 61 de ani, care are o avere estimată la 800 de milioane de dolari, a dat o petrecere, vineri, în circuit restrâns pentru iubitul ei, care a împlinit 26 de ani. Cheful a avut loc la conacul din Hamptons, Long Island, New York, pe care diva l-a achiziţionat cu 40 de milioane de dolari, în 2009 şi în care a funcţionat vreme îndelungată o instituţie publică, afiliată primăriei.

Madonna a dezvăluit, încă din decembrie 2019, relaţia pe care o are cu dansatorul care e cu doi ani mai în vârstă decât fiica ei cea mare, Lourdes, care împlineşte 24 de ani, în octombrie. De la petrecere au lipsit Rocco, de 19 ani, care stă în izolare la tatăl lui, Guy Ritchie, în Londra, Marea Britanie, şi Lourdes, care ar sta în izolare cu iubitul la vila mamei ei din Los Angeles.

Madonna şi-a dat masca de pe faţă pentru a-l săruta drăgăstos pe iubitul ei şi a postat fotografia pe contul ei de Instagram. Cei doi porumbei au ciocnit un pahar cu vin şi, conform The Sun, Ahlamalik a primit în dar un ceas de aproximativ 100.000 de dolari de la Madonna. Diva a locuit timp de trei ani în Lisabona, Portugalia, dar a revenit în SUA la începutul anului trecut, după ce fiul ei adoptat din Malawi, David Banda (14 ani), a înţeles că fotbalul european nu e atât de important pentru el.

După ce i-a spus iubitului ”La mulţi ani”, Madonna a ţinut să sublinieze pe pagina ei de Instagram că ”nu îşi imagina o persoană mai potrivită alături de care să îşi petreacă liniştită carantina”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here