LIFE

Mădălin Voicu și-a dat în judecată propriii copii. A reînceput războiul în instanță cu fosta soție

Războiul dintre Mădălin Voicu şi fosta soţie, Carmen Olteanu, s-a reaprins! Politicianul a ”uitat” să mai achite pensia alimentară celor doi băieţi pe care îi are cu pictoriţa, şi s-a trezit cu conturile blocate. Acum artistul şi-a dat în judecată propriii copii şi contestă datoria către aceştia, notează click.ro.

La finalul lui 2017, Mădălin Voicu (67 de ani) a divorţat de Carmen Olteanu (40 de ani) după 16 ani de relaţie, lăsând în urmă doi băieţi superbi care îi poartă numele: Ştefan (10 ani jumătate) şi Ion (7 ani). Tot atunci a început şi războiul la tribunal, pe programul de vizită şi pentru pensia alimentară, iar în decembrie 2018, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au stabilit ”majorarea pensiei de întreţinere, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, se arată în decizie, excluzând alte venituri permanente cum ar fi cele din drepturi de autor.

Doar că procentul de 25 la sută s-a calculat pentru ambii copii, deşi legea spune clar că acesta se acordă pentru un singur copil, iar în cazul în care sunt doi copii, atunci se acordă 30 la sută din veniturile părintelui. Iată că celebrul muzician nu şi-a respectat îndatoririle, iar, de câteva luni bune, a uitat să le mai achite acestora suma stabilită de instanţă. Din cauza datoriilor acumulate în tot acest timp, Mădălin Voicu s-a trezit cu o executare silită şi, bineînţeles, cu toate conturile blocate. Pentru a i se ridica poprirea de pe conturi, a făcut contestaţie la executare, care însă a fost respinsă de către judecători. Nemulţumit de decizie, Voicu a intentat un nou proces, dându-şi în judecată propriii săi copii, pentru anularea popririi. Olteanu Voicu Ion şi Olteanu Voicu Ştefan, reprezentaţi de mama lor Olteanu Elena Carmen, sunt chemaţi în judecată în data de 23 octombrie 2019.

În tot acest timp, Carmen Olteanu îşi vede de copii şi de expoziţiile ei. Cele mai recente expoziţii personale au avut loc la Taormina şi la Scopie, în Macedonia. Artista a împărtăşit realizările profesionale pe Facebook, cu prietenii săi şi a primit numeroase aprecieri şi felicitări din partea acestora.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here