Stirile ZileiTârgu-Jiu

MACABRU! În curtea cui a fost descoperit un CADAVRU MUMIFICAT

O descoperire macabră a fost făcută, miercuri dimineață, în curtea familiei unui fost lider al patronatelor din județul Gorj, a anunțat presafarastapani.ro.

Polițiștii locali au găsit, trupul unui bărbat, în stare avansată de descompunere. Corpul mumificat zăcea ascuns în iarba înaltă de peste jumătate de metru, fiind așezat pe o gură de canal. Oamenii legii cred că este vorba despre un om al străzii. În curtea respectivă și chiar pe treptele casei, care acum este sub sechestru, își făceau veacul persoane fără locuință. Vecinii au declarat că ar fi simțit un miros greu, însă nu s-au gândit niciodată că ar putea fi vorba despre un om decedat, ci poate despre vreun animal în putrefacție.

Proprietatea pe care a fost descoperit cadavrul aparține familiei lui Cornel Andrițoiu, fostul șef al patronatelor din județul Gorj, aflată pe Strada 22 Decembrie 1989, fostă 8 Mai. După decesul acestuia, imobilul a rămas fiului, care a plecat intre timp din țară, iar acum banca a pus sub sechestru terenul și clădirea, mai precizează sursa citată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here