Sportive

Luptătorii CSM Târgu Jiu participă la Campionatul Național Individual U17 și Cupa României Seniori

Săptămână intensă pentru secția de lupte a CSM Târgu Jiu. Trei dintre sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu participă, în perioada 9-12 noiembrie, la Campionatul Național Individual U17 și Cupa României Seniori. Competiția se dispută la Târgu Mureș. Octavian Mitoi va intra pe saltea la categoria 71 de kilograme în competiția juniorilor U17 și are ca obiectiv clasarea pe podium. Tot la U17 va concura și Denis Frumușelu, dar la categoria 110 kilograme, în timp ce Andrei Fulger va concura în Cupa României Seniori, la categoria 65 de kilograme.

Sala Sporturilor “Simon Ladislau” din Târgu Mureș găzduiește Campionatul Național Individual de lupte, rezervat sportivilor cu vârsta sub 17 ani, precum și Cupa României la lupte la seniori, acolo unde sute de sportivi se vor întrece pentru medalii.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte CSM Târgu Jiu: ”Campionatul Național Individual de lupte este o competiție foarte importantă, acolo unde Octavian Mitoi sper că va arata, din nou, forma bună în care se află și va urca pe podium. După titlul de la proba de parter este normal să am pretenții. Vreau ca el să facă o competiție cât mai bună și la Târgu Mureș. Denis Fumușelu este un sportiv la început de drum, cu rezultate din ce în ce mai bune. Sper să aibă o evoluție bună și să ajungă cât mai sus la acest turneu. În ceea ce privește Cupa României Seniori, pentru Andrei Fulger Andrei este o bună oportunitate pentru a vedea unde ne aflăm cu pregătirea în vederea CN U23”.

Comment here