Sportive

Luptător gorjean, la Finala Campionatului Individual de Seniori U23

Luptătorul gorjean Andrei Fulger participă, vineri și sâmbătă, la Finala Campionatului Individual de Seniori U23 Lupte Libere, care se desfășoară la Târgu Mureș. Sportivul cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu- CSS Târgu Jiu, va concura la categoria 61 de kilograme.

Timp de două zile, orașul Târgu Mureș va fi gazda unui turneu extrem de puternic, ce adună la start cei mai buni luptători din România. În lupta pentru un rezultat cât mai bun s-a înscris și Andrei Fulger.

Antrenorul Mădălin Gorjanu speră ca Andrei să facă rapid și cât mai eficient pasul către seniori.

”Andrei Fulger este un sportiv cu rezultate excelente, în ultimii ani, și sper ca un rezultat bun la acest turneu să-l readucă la forma consacrat. Sper într-un rezultat cât mai bun, deși nu este ușoară trecerea spre seniori. Dar, eu am toată încrederea că Andrei este pe drumul cel bun. Trebuie să specific că aceste colaborări dintre CSM Târgu Jiu și CSS Târgu Jiu sunt un lucru extraordinar pentru sportivii care vor să continue să practice lupte și la nivel de seniori. Mulțumesc pe această cale domnilor directori Robert Bălăeț și Vladimir Popa pentru tot sprijinul acordat” a declarat Gorjanu.

Comment here