StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

LUPTA PENTRU PRIMARIE. Weber: PSD Gorj merge cu Ciprian Florescu!

”PSD Gorj merge la Primăria Târgu-Jiu cu Ciprian Florescu!” mesaj tranșant al liderului Mihai Weber după ce, vineri, Adrian Tudor a afirmat că, în proporție de 90%, el este candidatul. Weber ne recomandă să luăm de bune declarațiile sale pentru că sunt cele oficiale. Problema este, însă, că Ciprian Florescu este indecis, zice că în acest moment, candidatura sa nu este o chestiune certă. Chiar și Luis Popa, fostul șef Polaris, consideră și că are toate calitățile pentru a fi desemnat candidat PSD.

Cirpian Florescu n-a fost surprins să-l audă pe Adian Tudor declarând că, în proporție de 90%, va fi candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Fostul prefect de  Gorj zice că nimic nu este bătut în cuie, în privința candidaturii sale la alegerile locale.

Circulă informații că Ciprian Florescu ar fi mai interesat de o poziție la București, decât de candidatura la Primăria Târgu-Jiu.

Vineri, la Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte PSD Gorj, s-a declarat surprins de afirmațiile lui Adrian Tudor și a cerut organizarea unei ședințe de partid, pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, spune că declarații precum cele făcute de Adrian Tudor, vineri, aduc deservicii organizației. Deputatul reafirmă că Ciprian Florescu va fi candidatul PSD, în 2020.

Weber zice că Tudor se consideră în pole position, în privința candidaturii la primărie, pentru că și-a făcut analiza de unul singur.  

Gabriel Giorgi este deranjat de disputele din partid privind candidatul la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Zice că aduc deservicii PSD. Opinia directorului Minprest Rovinari este că primăria poate fi câștigată de un singur om, Ciprian Florescu.

Luis Popa, fostul șef Polaris, director în Consiliul Județean Gorj, anunță că vrea și el să fie luat în calcul pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu în 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here