Sportive

Lupta pentru evitarea locurilor de baraj. CSM Târgu Jiu-Măgura Cisnădie, sâmbătă, ora 18:00

Meci important, sâmbătă, pentru CSM Târgu Jiu, care întâlnește Măgura Cisnădie. Partida contează pentru etapa a 21-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 18.00. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, echipa noastră trebuie să treacă de formația sibiană.

Cele două formații au acumulat câte 21 de puncte fiecare, fiind despărțite doar de golaveraj, capitol la care echipa oaspete stă ceva mai bine. CSM Târgu Jiu are nevoie de victorie, dar și de susținere din partea suporterilor, pentru a face un pas uriaș spre evitarea meciurilor de baraj. Pe publicul de la Târgu Jiu mizează și interul Sabine Klimek.

”Știm care este importanța acestui meci și sută la sută vom da tot ce putem pe teren. De data aceasta, avem și avantajul publicului, jucăm acasă. Pe lângă asta, avem și toată experiența din cupele europene. Am avut meciuri foarte puternice și cred că asta ne-a ajutat și cred că s-a văzut în ultimele meciuri că am reușit să ridicăm nivelul. Eu, personal, cred că nu va fi nicio problemă să ne îndeplinim obiectivul, dacă ținem nivelul la fel de ridicat ca până acum. Cred că, cel puțin în meciurile de acasă, nu vom avea nicio problemă” a declarat Klimek.

CSM TÂRGU JIU – MĂGURA CISNĂDIE
LIGA FLORILOR MOL
ETAPA 21
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024
ORA 18.00