Stirile ZileiTârgu-Jiu

Luminița Popescu vrea cimitir-parc în Târgu-Jiu. Romanescu: Cred că trebuie să ne ocupăm de cei vii

”Mă interesează mai puțin distinsa doamnă! Cred că, în continuare, ar trebui să se ocupe de cimitire!” spune Marcel Romanescu după ce candidata Pro România l-a criticat, pe pagina de socializare, pe o chestiune legată de grupele de copii înscrise în campionatele de baschet.   

Romanescu face trimitere la un clip electoral în care Luminița Popescu promite că, dacă va ajunge primar, într-un an va amenaja un cimitir-parc în Târgu-Jiu, un nou concept care există deja, la Cluj-Napoca.

În replică la criticile pe care Luminița Popescu i le aduce pe paginile de socializare, primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, o invită pe candidata Pro România ”să se ocupe, în continuare, de cimitire”.

Luminița Popescu spune, însă, că își dorește realizarea în Târgu-Jiu a unui cimitir parc cu zone de reculegere, bănci și spații verzi. În plus, candidata Pro România  promite că, dacă va ajunge primar, va acorda o atenție deosebită persoanelor vârstnice.

Popescu consideră că limbajul primarului Romanescu este unul ”nespecific”, de aceea nu vrea să dea replică la recomandarea de ”a rămâne pe zona cimitirelor”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here