Stirile ZileiTârgu CărbuneștiTârgu-Jiu

Luis Popa: Discuțiile s-au blocat când am cerut situația financiară a Salubris Gilort

Luis Popa, acuzat de Ion Fugaru că se opune preluării Salubris Gilort de către Consiliul Județean Gorj.

Autoritățile locale din Târgu-Cărbunești au propus ca Salubris Gilort să devină firma de salubrizare a județului, în condițiile în care ADIS Gorj a încheiat contract, până la organizarea licitației, cu o firmă din Mehedinți.

Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, președinte ADIS Gorj, i-a invitat la discuții pe primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău și pe consilierul local Ion Fugaru. Acesta din urmă a declarat, la Interviurile Infinit FM, că li s-a propus o colaborare cu firma din Mehedinți dar neavantajoasă pentru Salubris.  

Luis Popa, șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, spune că s-a dorit să fie puși la aceeași masă reprezentanții Salubris Gilort și ai firmei din Mehedinți pentru a se face o colaborare. Totul  a mers bine până când a venit vorba despre situația financiară a Salubris Gilort.   

Popa dă asigurări că nu se opune colaborării între ADIS Gorj și Salubris Gilort, ori între operatorii de salubritate. Dar, firma de la Târgu-Cărbunești ar avea ceva probleme financiare, încheind anul trecut cu pierderi.

Comment here