LIFE

Luis Fonsi a încasat 100.000 de euro pentru doar 5 melodii cântate într-un club de fițe din Mamaia

Portoricanul Luis Fonsi, unul dintre autorii hitului „Despacito”, a susținut, sâmbătă seara, un concert într-un club de fițe din Mamaia. Acesta a primit un onorariu generos, deși a cântat doar câteva piese și, mai mult, unii dintre spectatori s-au declarat nemulțumiți de prestația sa.

Luis Fonsi nu era pentru prima dată în România, el mai fusese headliner la festivalul „El Carussel”, dar fanii l-au putut revedea la Mamaia. Din păcate, puțini au fost cei care s-au arătat încântați de prestația portoricanului. În afara faptului că s-a lăsat așteptat și a cântat undeva după ora 21:00, deși publicul era strâns în club de la ora 17:00, Fonsi a interpretat doar 5 piese, printre care și mult așteptata melodie „Despacito”.

Pentru această scurtă prestație, artistul le-a cerut organizatorilor nu mai puțin de 100.000 de euro, bani la care artiștii din România nici nu visează.

Acest minirecital nici nu face parte din turneul de promovare al albumului, ci a fost strecurat între două concerte, Fonsi a găsit o escală, având concert în Elveția abia marți, pe 13 august, așa că a oprit și la Constanța.

Pentru a acoperi cheltuielile cerute de Luis Fonsi, administratorii clubului au ridicat miza. Pe lângă brățara de acces care era 150 de lei, pentru a avea masă în local, clienții trebuiau să scoată din buzunar minimum 4.000 de lei, în funcție de zona în care doreau să se distreze. Pentru locurile din fața scenei, consumația de la masă trebuia să se apropie de 10.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here