LIFE

Lucruri mai puțin cunoscute despre Bill Gates

Bill Gates este cel mai bogat om de pe planetă şi o figură cunoscută în lume, dar pariem că sunt multe lucruri pe care nu le ştiţi despre viaţa sa.

1. Gates a creat primul program pe calculator la vârsta de 13 ani. Gates a urmat cursurile şcolii private Lakeside School din Seattle, iar acolo l-a întâlnit pe prietenul său şi viitorul partener de afaceri, Paul Allen. La şcoală a scris primul program, un joc de X şi 0.

2. Bill Gates a manipulat programul de ore al şcolii pentru a fi în clasă doar cu fete. Şcoala l-a rugat pe Gates să programeze programul şcolar, iar Bill a profitat de asta şi s-a pus la toate orele numai cu fete. “Paul m-a ajutat să programez programul şcolar, dar numai eu am beneficiat de el pentru că pleca la facultate”, a spus el.

3. Are un scor SAT (echivalentul bacalaureatului) aproape perfect. A obţinut 1590 de puncte din 1600.

4. A fost arestat de două ori. În 1975, în maşina sa Porsche 911, Bill Gates a fost arestat pentru că a condus cu viteză şi fără numere de înmatriculare. Nu şi-a învăţat lecţia şi doi ani mai târziu, la 21 de ani, a fost arestat din nou pentru acelaşi motiv. Se spune că iconiţa de la Microsoft Outlook 10 este realizată chiar după poza de la arestare a lui Gates.

5. Melinda Gates a lucrat pentru Bill Gates. După ce a absolvit facultatea în 1986, Melinda a început să lucreze la un startup numit Microsoft. Se pare că nu doar a făcut o treabă bună, ci l-a şi impresionat pe Gates.

6. În 1987 a devenit cel mai tânăr miliardar din lume, la doar 31 de ani.

7. În ziua nunţii a închiriat toate camerele (250) de la Hotelul Manele Bay din Hawaii şi toate elicopterele de pe insulă pentru a se asigura că nu vor fi deranjaţi de paparaţii.

8. Memora numerele de înmatriculare ale maşinilor angajaţiilor săi de la Microsoft, pentru a vedea cine vine şi cine pleacă târziu de la birou.

9. La 39 de ani, în 1995, a devenit cel mai bogat om de pe planetă cu o avere de 12,9 miliarde de dolari. De atunci a mai pierdut şi recuperat acest titlu. Acum are 86,7 miliarde de dolari.

10. Bill şi Melinda Gates le-au dat 10 milioane de dolari copiilor. Fiecare dintre cei trei copii ai lor au primit 10 milioane de dolari. Sunt foarte mulţi bani, dar pentru copii de miliardari nu e o sumă foarte mare. (businessmagazin.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here