Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lucrări de întreținere la CNSH. O nouă LICITAȚIE

Lucrările de modernizare a Colegiilor Naționale „Tudor Vladimirescu” și “Spiru Haret” au fost scoase, din nou, la licitație, după ce până acum nu s-au prezentat constructori, deși investițiile sunt de circa 16 milioane de lei.

Până să se facă reabilitarea, la Colegiul Național ”Spiru Haret” se vor executa lucrări de întreținere pentru perioada de iarnă. În urmă cu o lună, pompierii au intervenit aici pentru a îndepărta de pe acoperiș și ziduri țiglele sau tencuiala care stăteau să cadă. Construcția s-a degradat constant în ultimii ani, iar acum o mare parte din ea este înconjurată cu bandă, pentru ca elevii să evite zonele periculoase.

Directorul Carmen Cosmulescu

Și la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” este nevoie de reabilitarea acoperișului și a tocăriei. Sumele au fost suplimentate și aici consistent de către primărie, dar constructorii nu se înghesuie.

Directorul Dorin Tașcău speră, totuși, ca la licitația de la finalul lunii să existe o firmă câștigătoare.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că, de marți, o firmă va face la Liceul „Spiru Haret” un minimum de lucrări, care să prevină degradarea și mai accentuată a imobilului, pe perioada iernii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here