MotruStirile Zilei

Lucrare din Motru, reclamată. Morega: Este urât ceea ce face Ilie Petrescu

Un nou scandal la Motru după ce 7 consilieri locali au reclamat la instituțiile statului modul în care a fost executată o lucrare  de 1 milion de lei, de asfaltare alei și trotuare, contractată înaintea alegerilor locale din 2020.

Este vorba de consilieri PNL și USR dar și de fostul senator Ilie Petrescu, de la ALDE. Ion Sanda, consilier local PNL, spune că reclamația a fost făcută pentru că au fost începute lucrări de extindere a unei parcări pentru taximetriști, fără să existe autorizație.

Ion Sanda recunoaște că regretă că a fost nevoit să semneze petiția către organele abilitate ale statului. Consilierul local PNL pune totul pe seama războiului politic dintre fostul primar liberal Gigel Jianu și actual primar PSD, Cosmin Morega.

Primarul PSD Cosmin Morega acuză că petiția înaintată organelor abilitate a fost făcută de oameni care au “frustrări politice și administrative”.

În privința fostului senator Ilie Petrescu, fost aliat politic aflat și el printre cei 7 consilieri locali care au semnat reclamația, Morega declară că acesta își urmărește mereu interesul personal.

Comment here