Muzicale

Loredana – Sex pe canapea

Loredana Groza este o artistă care a știut întotdeauna să atragă atenția publicului său, fie că a fost vorba de ținutele îndrăznețe sau de alegerile muzicale. În noul videoclip al cântăreței, cele două „domenii” s-au îmbinat perfect pentru a genera reacții pe măsură, însă doar adulții se pot bucura de filmulețul în cauză, și asta datorită politicilor platformei You Tube.

Acest lucru înseamnă că Lori apare în ipostaze „picante”, așa că platforma unde se urcă videoclipuri a decis să pună o restricție de vârstă, numai cei peste 18 ani putând să vizioneze noul proiect muzical al vedetei. După ce în ultima perioadă a tot șocat cu apariții care mai de care mai „fără de inhibiții”, expunându-și în special decolteul, Loredana a culminat cu un clip în care joacă rolul de femeie fatală.

În câteva imagini realizate pe platoul de filmare al videoclipului muzical, Lori apare sărutându-se cu un bărbat misterios sau îmbrățișându-l pe un altul, în timp ce ține un bici în mână. Pozele au fost publicate și pe rețelele de socializare, unde au stârnit, bineînțeles, și reacții din partea urmăritorilor virtuali ai Loredanei. Aceasta a făcut o schimbare în ultima perioadă și în legătură cu televiziunea unde semnase, alegând să plece din PRO TV.

În timp ce unii sunt de părere că Lori arată impecabil pentru vârsta ei și că nu e nicio rușine în a-și arăta atuurile fizice, alții îi reproșează acesteia în comentarii că ipostazele respective nu sunt tocmai potrivite pentru cineva la aproape 50 de ani. De asemenea, și piesa Loredanei a fost apreciată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here