LIFE

Loredana Groza și Ștefan Bănică jr, în juriul emisiunii Next Star? Cei doi artiști ar purta negocieri cu Antena 1

Doi artiști imbatabili, care au reușit să se mențină în atenția publicului timp de trei decenii, Loredana și Ștefan Bănică jr sunt, acum, în tratative pentru revenirea pe micul ecran, în cadrul unor importante emisiuni de divertisment.

Dacă Ștefan este deja figură emblematică pentru Antena 1, se pare că postul și-o dorește în grilă și pe Loredana. Înlocuită la “Vocea României”, unde sezoane bune a ocupat scaunul de jurat, Loredana Groza a bifat la începutul anului trecut o altă emisiune cu tematică muzicală, respectiv show-ul “Cântă acum cu mine”, din juriul căruia au făcut parte 100 de artiști. Deși audiențele nu au fost tocmai de neglijat, emisiunea de la PRO TV nu și-a mai găsit locul în grilă, iar Loredana s-a ocupat strict de cariera muzicală, în ultimele luni. Dar asta nu înseamnă că nu se gândește serios să revină pe micul ecran, ceea ce ar fi un câștig în special pentru telespectatori. Și se pare că sunt șanse mari să o revedem pe diva absolută a muzicii românești, dar nu la PRO TV, așa cum am fi crezut, ci… la postul concurent, Antena 1. Și nu în orice companie, ci într-una selectă, cel mai probabil alături de Ștefan Bănică jr.

Astfel, potrivit unor surse, cântăreața se află în discuții pentru un proiect muzical, în care protagoniști sunt copiii: “Loredana negociază pentru juriul «Next Star». Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”.

“Next Star” este una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1, care înregistrează audiențe foarte bune. La cârma ei este de ani buni Dan Negru, care a rămas fidel postului TV și care a acceptat doar emisiuni în care a crezut și pe care le-a considerat de succes.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here