Muzicale

Loredana – Efemer feat. Adrian Petrache

Loredana și Adrian Petrache, finalistul său din cadrul emisiunii X Factor 2020, au lansat “Efemer”, o piesă senzuală, ale cărei versuri au fost scrise de Loredana.

Piesa “Efemer” a fost lansată la scurt timp după ce a cântată de Loredana și Adrian în finala X Factor 2020. Pe linia melodică a piesei armenești “Sire qez lianam” și cu versuri în limba română scrise de Loredana, “Efemer” vorbește despre o dragoste pasională. La fel de pasional a fost și momentul creat de Loredana și Adrian la X Factor, acolo unde au prezentat în premieră noua melodie.

“Simt că ne-am înfierbântat maxim. A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor, sincer. E pentru prima oară când văd atâta încărcătură. Mi-a plăcut că a fost pasiune”, a declarat Delia.

În ceea ce privește “Efemer”, Loredana a declarat: “Am simțit să scriu aceste versuri în limba română pentru că eu cred că pe limba ta, cum te înțelege lumea pe limba ta, nu te înțelege nimeni”.

Adrian Petrache începe să își construiască un drum în industria muzicală. Tânărul a participat la cel de-al nouălea sezon X Factor, unde i-a cucerit pe jurați cu vocea și jovialitatea sa. Adrian a evoluat etapă cu etapă, ajungând până în finala concursului.

Comment here