Muzicale

Loredana – Damdiridam

Loredana a lansat o nouă piesă cu iz de muzică balcanică, „Damdiridam”. Melodia primeşte un videoclip care spune două poveşti, ambele bazate pe un dans modern combinat cu unul tradiţional.

„Damdiridam” pare să combine pop-ul modern cu elemente de muzică grecească, poate şi aromână. Refrenul este foarte uşor de fredonat şi îţi rămâne în creier prin înlănţuirea de vocale şi consoale ce vin uşor pe limbă. Miezul poveştii clipului este jocul a doi tineri pe malul unei ape, înlănţuiţi în dans. El are port tradiţional, iar ea este îmbrăcată elegant şi sobru, alăturându-i-se elementului masculin în dans. Melodia „Damdiridam” este compusă de către Foivos Delivorias, Loredana Groza și Ernest Fazekas, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan.

Loredana vine după un hit, colaborarea cu Voltaj din octombrie, „Dependenta mea”. Muziciana a fost în juriu la Festivalul Cerbul de Aur 2019 şi se pregăteşte pentru un concert la Berăria H, alături de Banda Agurida. Finalul de an se anunţă încărcat pentru cântăreaţă, care face parte din distribuţia musical-ului „Mamma Mia”. Acesta va avea pe 29 decembrie o nouă reprezentaţie la Sala Palatului din Bucureşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here