LIFE

Lora se mărită cu Ionuț Ghenu. Primele declarații despre nuntă

Lora și Ionuț Ghenu vor să facă pasul cel mare, la trei ani de când a început povestea lor de iubire. Artista vrea să își învingă teama de căsătorie, după ce în urmă cu câțiva ani a divorțat de Dan Badea și l-a acuzat de agresiune.

Vedeta nu se sfiește să vorbească despre frica de a nu mai trece, încă o dată, prin ceea ce a trecut alături de fostul bărbat.

„Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături… oameni care ne dau sfaturi foarte bune… A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!’, a declarat Lora la o emisiune TV, potrivit Viva!.

„Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…”, a mai spus Lora.

La scurt timp după ce a divorțat de Dan Badea, Lora a făcut declarații uimitoare despre motivele care au dus la despărțire.

„O să fiu foarte sinceră, fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune ‘foarte urât din partea ta. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a declarat Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here