LIFE

Lora, în lacrimi după ce i-a fost anulat din nou zborul din Bali spre România: «Nu mai pot»

Lora a izbucnit în lacrimi și a explicat faptul că biletul de avion pe care l-a avut reprogramat pentru a se întoarce în România alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu, cel cu care vedeta urma să se căsătorească. Vedeta a mers în vacanță în Bali, înainte să se anunțe stare de urgență la nivel mondial din cauza coronavirusului, și a rămas blocată acolo.

În nenumărate rânduri, Lora și Ionuț Ghenu au încercat să găsească o cale pentru a se întoarce în România, însă compania aeriana cu care ar fi trebuit să ajungă în țară nu le restituie suma mare de bani, dacă aceștia aleg altă variantă de zbor.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora.

Lora a povestit, în lacrimi, faptul că nu mai rezistă la distanță și îi este dor de România și de fratele ei care are nevoie de ea.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai spus Lora.

Mihaela Petrescu, mama Lorei, s-a stins pe 26 ianuarie, după şase ani în care s-a luptat cu cancerul la sân. În 2013, a fost operată la Iaşi, apoi, în 2014, Mihaela a suportat o nouă intervenţie la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul, în Turcia. Medicii au confirmat atunci că era vorba despre cancer la sân. În timpul operaţiei, care a durat trei ore, i-a fost amputat sânul stâng. Lora şi-a însoţit mama la spital şi a primit consiliere psihologică pentru a depăşi cu bine momentul.

„Cine are părinţi, pe pământ nu în gând, mai aude şi-n somn ochii lumii plângând. Drum lin, mamă scumpă, ai plecat cu jumătate din inima mea!”, a scris Lora pe reţelele sociale în urmă cu câteva luni, când s-a stins cea care i-a dat viaţă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here