LIFE

Lora este în doliu. Mama artistei a murit după o lungă luptă cu cancerul. «Ai plecat cu jumătate din inima mea»

Lora trece prin momente grele deoarece mama artistei s-a stins din viață, după ce a luptat mult timp cu o boală cruntă. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar fanii i-au transmis condoleanțe.

Mama Lorei a murit, după ce ani la rând a luptat cu cancerul la sân. În anul 2014, mama artistei a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng.

„«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..» Drum lin mamă scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea”, a scris Lora pe rețelele sociale, unde admiratorii au încercat să o consoleze.

În 2014, mama Lorei a trecut printr-o intervenție chirurgicală de mastectomie la sânul stâng. Medicii spitalului la care a fost internată în Turcia au confirmat faptul că era vorba de cancer la sân și au recomandat operația de mastectomie. Operația a durat trei ore, iar Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, cât timp mama ei s-a aflat în blocul operator.

„Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații. Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi”, a declarat Lora la vremea respectivă în presă.

În anul 2013, după ce s-a operat prima dată la Iaşi, mama Lorei a făcut şase şedinţe de chimioterapie, care au marcat-o enorm, iar de-atunci își promisese că nu se va mai supune tratamentului, indiferent de ce s-ar întâmpla. Chiar și așa, a hotărât că timpul petrecut alături de cei dragi este mai prețios, așa că nu s-a lăsat învinsă și a continuat să lupte din răsputeri. O sursă apropiată artistei a făcut dezvăluiri în anul 2014, cu privire la starea de sănătate a femeii, la acea vreme.

“Mama Lorei se simte bine acum, a mers la câteva controale, însă refuză orice tratament, mai cu seamă nu să audă de chimiotarapie. Doctorul i-a spus că, după operaţie, să facă nişte şedinţe de chimio şi radioterapie, dar ea s-a încăpăţânat. A zis că nu mai vrea să audă de aşa ceva. (…) Lora a încercat să o convingă să ţină cont de medic. S-a speriat prima dată, apoi şi-a dat seama că e alegerea ei şi nu o poate îndemnă să facă un lucru atât de dureros. Doamna Petrescu i-a spus: «Corpul meu nu mai rezistă»! Oricum este un om puternic, nu e genul de femeie care să-şi plângă de milă. După ce a venit de la clinica din Turcia, s-a pus pe făcut treabă prin casă” a spus aceasta la vremea respectivă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here