Sportive

LNBM Getica 95, Etapa 6. CSM Târgu Jiu întâlneşte Rapid București

Sala Sporturilor din Târgu-Jiu găzduiește, duminică, o nouă partidă din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu întâlneşte Rapid București, într-un meci care contează pentru etapa a 7-a din Conferința A. Partida va începe la ora 18.00.  

După ce a evoluat, etapa trecută, pe terenul campioanei, U BT Cluj Napoca, CSM Târgu Jiu revine pe parchetul din Sala Sporturilor, pentru duelul cu Rapid București. Baschetbaliștii grupării gorjene vor avea de înfruntat un adversar cu ambiții mari și în acest sezon. Rapid a fost una dintre echipele puternice, în ediția precedentă de campionat, şi se anunță și în acest sezon una dintre formațiile pretendente la primele locuri în LNBM. Oaspeții au început bine și actualul sezon, cu un bilanț de patru victorii și o înfrângere. CSM Târgu Jiu are două victorii în actuala stagiune.

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Toate meciurile sunt dificile și trebuie să dăm tot ce avem mai bun de fiecare dată. Scopul nostru este să ne îmbunătățim jocul cu fiecare zi ce trece. Vom lupta și vom face tot ce ține de noi ca să câștigăm acest meci, deși întâlnim o echipă cu experiență mare și o bancă pe măsură”.

Comment here