Sportive

Ljubica Nenezic, noul portar al CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a ajuns la un acord cu portarul Ljubica Nenezic-Glendza. Goalkeeperul de 27 de ani, din Muntenegru, vine de la Gloria Buzău și a semnat cu gruparea gorjeană pentru sezonul 2024-2025.

Ljubica Nenezic are o vastă experiență în Liga Florilor, dar și în competițiile europene și mondiale. Are la activ 5 sezoane pe prima scenă a handbalului românesc. A jucat la Gloria Bistrița, Dunărea Brăila, echipe cu care a evoluat în cupele europene, dar și alte trei ediții de campionat la Gloria Buzău.

”Cred că echipa din Târgu Jiu este ca o mare familie. Îmi place felul în care luptă. Aștept cu nerăbdare să fac parte din această echipă și sper că vom obține multe victorii. Sunt foarte entuziasmată și abia aștept să luptăm împreună pe teren. În noua mea echipă vreau să mă simt ca acasă, să luptăm în apărare și vreau să obținem cât mai multe victorii. Îmi place Liga Florilor. An de an este mai greu, fiecare meci este important și nu există meciuri ușoare. Acest lucru este bun pentru creșterea jucătoarelor” a declarat Nenezic într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului.