LIFE

Liviu Vârciu s-a infectat cu COVID-19. Cum se simte

Liviu Vârciu a anunțat, pe Instagram, că a fost diagnosticat cu COVID-19, motiv pentru care a intrat în izolare. În ciuda faptului că are capul “un pic greu”, artistul a precizat că este bine, sfâtuindu-și fanii să respecte normele sanitare, în contextul epidemiologic actual.

Liviu Vârciu și-a început mesajul într-un ton optimist, urându-le fanilor “Cărciun fericit!”, însă, ulterior, a făcut public faptul că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

“Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a anunțat artistul.

Din fericire, Liviu Vârciu pare să fi contractat o formă ușoară a virusului.

“E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare”, a mai scris actorul.

În final, Liviu Vârciu le-a transmis fanilor săi să respecte cu sfințenie ritualul de pandemie, pentru că nu este de glumit cu noul coronavirus: “Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”.

Comment here