LIFE

Lionel Messi, starul unei reclame româneşti

Celebrul fotbalist al Barcelonei, Lionel Messi, este protagonistul unei noi reclame pentru Star Card de la Banca Transilvania.

Lionel Messi, în vârstă de 32 de ani, este starul unei noi campanii publicitare lansată de Banca Transilvania pentru produsul Star Card. Reclama rulează deja pe TV, dar poate fi vizionată şi pe pagina de Facebook Banca Transilvania.

„Poate nu aţi crezut, dar e pe bune. Messi şi-a luat STAR Card de la BT şi plăteşte cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!“, se arată în descrierea pusă pe Facebook.

Printre celebrităţile care au colaborat cu Banca Transilvania pentru un spot publicitar se numără şi actorul Morgan Freeman. Banca Transilvania şi Visa au lansat în 2018 o companie publicitară pentru care renumitul actor şi-a împrumutat vocea. În clip apar vedete şi oameni simpli, într-un decor angelic, însă vocea aparţine lui Freeman. De asemenea, dintre sportivii români, Banca Transilvania colaborează cu Simona Halep pentru campanii publicitare.

STAR & Messi

Poate nu ați crezut, dar e pe bune. ☺️ Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. ? Reprize neîntrerupte de shopping all the way!? Mastercard

Gepostet von Banca Transilvania am Montag, 6. Januar 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here