LIFE

Lino Golden s-a logodit cu Andra Ghinea și și-a tatuat chipul ei pe brațul

După o perioadă de certuri, Lino Golden și iubita lui, Andra Ghinea (22 de ani), s-au logodit, iar artistul și-a tatuat chipul ei pe brațul stâng.

Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, își vede de viața lui și în perioada pandemiei. După o perioadă în care au fost certați, Lino Golden a făcut un gest extrem din dragoste pentru iubita lui, Andra Ghinea.

„Am renunțat la autoizolare și am făcut ce era mai grav pe lume, mi-am făcut un tatuaj pe mâna stângă cu chipul Andrei Ghinea. Este un pas foarte mare pentru un om care este într-o relație cu cineva”, a spus Lino Golden, pe canalul lui de YouTube.

„Îmi este puțin greu să vorbesc despre asta. Nu am mai publicat imagini cu mine și cu Andra pe rețelele de socializare. Au fost niște lucruri personale, însă suntem împreună și ne iubim. Am decis să o tatuez pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”, a mai povestit Lino Golden, care a participat la începutul anului la reality-show-ul „Survivor România”

Când a intrat în showbiz, Lino Golden avea 100 kg, însă după luni de regim alimentar, sport intens, a mărturisit că a reușit să slăbească.

„La 16 ani, aveam 100 de kilograme și atunci am luat hotărârea că trebuie să slăbesc. Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc când m-a prins că nu mă țineam dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost să alerg în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dieta, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut atât în oglindă, cât și pe cântar. Am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni, am slăbit 30 de kilograme”, a spus Lino Golden.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here