Din JudetMinerit și EnergieStirile Zilei

Liderul USR Turceni: Cu atâţia parlamentari de Gorj, să importăm energie iar noi să stăm în şomaj!

”Noi să stăm mii de oameni în șomaj și tu să imporți energie! Este strigător la cer!”. Liderul USR Turceni, revoltat de situația în care a ajuns  Complexul Energetic Oltenia.

Guvernanții par că vor să pună mineritul pe butuci. De luni întregi, CEO merge prost, abia intră în piață, dar România importă energie din alte țări. Marian Hritcu, lider Uniunea Salvați România Turceni și lider sindical la Cariera Peșteana, îi acuză pe parlamentarii de Gorj că n-au făcut nimic pentru Complexul Energetic Oltenia.    

Hritcu este de părere că activitatea unităților minere nu trebuia paralizată prin trimiterea angajaților în șomaj tehnic.

“Trebuia totuși să lucrăm măcar cu schimbul sau jumătate dintre noi, pentru că facturile vin în continuare, traiul este greu, avem copii de întreținut” spune liderul de la Peșteana.

Marian Hritcu își dorește să candideze din partea  USR la Primăria Turceni, deși în zonă este un fief PSD puternic, în condițiile în care și fostul primar Ion Iordache a trecut în tabăra social-democrată.  

”Buturuga mică răstoarnă carul mare! Nu toată lumea este pesedistă la Turceni” declară însă Hritcu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here