Stirile ZileiTârgu-Jiu

Liderul PMP Gorj, atac la Barna. ”Curată IPOCRIZIE”

”O declarație halucinantă și nefericită” este, în opinia lui Nicolae Davițoiu, propunerea liderului USR, Dan Barna, ca Ministerul de Interne și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi.

”Este nevoie de înlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice. Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reînnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgență instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuala participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, comentează că USR fuge mereu de răspundere și nu are soluții la problemele României.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, interpretează altfel declarația lui Dan Barna. Spune că șefi ”externi” nu înseamnă neapărat din afara țării, ci oameni profesioniști care nu sunt înregimentați politic.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here