Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lider sindical Transloc: NU se mai poate cu actuala CONDUCERE!

Este tensiune mare în societatea Transloc din Târgu-Jiu, acolo unde pare că primarul Marcel Romanescu vrea să schimbe conducerea, dar majoritatea PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local se opune. 9 consilieri municipali, de la cele 3 partide, cer organizarea unei ședințe extraordinare pentru ziua de luni și anularea procedurii de selecție a directorilor. Între timp, presei i-a fost furnizat și contractul de mandat semnat de directorul Vasile Căilean anul trecut, valabil pentru 4 ani. Liderul sindical din Transloc, Vasile Brânzan, consideră binevenită decizia de schimbare a directorilor, aflați în pragul pensiei.

Vasile Căilean a contestat decizia Consiliului de Administrație al Transloc de a organiza, în această lună, procedură de selecție pentru posturile de director general, director economic și director tehnic. Șeful societății de transport în comun din municipiu zice că, anul trecut, în noiembrie, a semnat contractul de mandat valabil 4 ani.  

9 consilieri municipali au cerut convocarea unei ședințe extraordinare pe tema Transloc, pentru ziua de luni, 9 septembrie. Eduard Lădaru consideră că trebuie anulată procedura de selecție a directorilor.  

Lădaru îl acuză pe primarul Marcel Romanescu că vrea să fraudeze selecția de la Transloc.

Primarul Marcel Romanescu afirmă, însă, că legea este respectată întru-totul în ceea ce privește procedura de selecție a viitorilor directori ai societății de transport în comun. Este convins că va fi ales cel mai bun manager.

Romanescu zice că există foarte multe probleme la Transloc și că are încredere că va fi aleasă echipa de conducere potrivită, mai ales că urmează să fie implementate proiecte cu finanțare europeană.   

Cât despre ședința de luni, primarul Târgu-Jiului poate fi ținută fără probleme.

Liderul sindical Vasile Brânzan afirmă că este binevenită procedura de selecție de noi șefi la Transloc. Îl acuză pe actualul director general, Vasile Căilean, că vrea să țină cu dinții de scaun încă 2 ani, până va ieși la pensie.

Brânzan îi reproșează mai multe lucruri lui Căilean, inclusiv faptul că ar fi încercat să-i slăbească sindicatul, prin amenințări lansate la adresa membrilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here