Minerit și EnergieStirile Zilei

Lider: Problemele pentru CEO vor veni din 2025

Liderul Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, este convins că, din 2025, vor începe problemele la Complexul Energetic Oltenia. În opinia sa, în acest an, politicienii vor promite din nou că “va curge lapte și miere”, pentru că este unul electoral.

Pentru prima dată de la înființare, Complexul Energetic Oltenia nu a avut stocuri de cărbune pentru iarnă. Munteanu spune că situația a fost generată de lipsa investițiilor și a exproprierilor.

Complexul Energetic Oltenia va mai rămâne cu circa 4500 de angajați în 2026, potrivit planului de restructurare. Alin Munteanu se întreabă cum vor fi plătite salariile acestora, în condițiile în care toate grupurile pe cărbune vor intra în rezervă de capacitate.

Comments (1)

  1. Pe lîngă faptul că vorbești după partitura și îți dai cu părerea despre diverse probleme care îți depășesc orizontul de înțelegere și diverși oameni despre care nu ai habar ce fac , ce știu și oricum nu ai capacitatea sa faci tu vreo evaluare , ar trebui să îți spui singur o întrebare de bun simt cînd vorbești despre astfel de subiecte și anume:
    – Care e plus valoarea pe care o aduci tu acestei companii pentru banii încasați lunar?
    Și nu numai tu !!

Comment here