Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Lider PNL: În maximum o lună și jumătate SE FACE LUMINĂ la CE Oltenia. Supraveghetorii, stabiliți pe 19 decembrie

”În maximum o lună și jumătate se face lumină la Complexul Energetic Oltenia. Pe 19 decembrie, vor fi numiți noii supraveghetori” a anunțat, marți, la Interviurile Infinit FM, Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj. Liderul liberal a afirmat că CEO ”are nevoie de o echipă de manageri profesioniști” întrucât cei care au condus până acum compania au demonstrat că nu sunt capabili. Între timp, Niculae Havrileţ, fostul șef ANRE, a fost instalat din data de 6 decembrie secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, urmând să coordoneze partea de energie de care s-a ocupat, în fosta guvernare, Doru Vișan.

La Radio Infinit, Gheorghe Grivei a afirmat că a avut mereu îndoieli privind managementul de la Complexul Energetic Oltenia.

”Nu am fost mulțumit niciodată, uitați care este starea CEO! Cunosc situația din cariere, salariații au probleme cu echipamentele de lucru, nu s-au făcut reparații!” a comentat liderul liberal.  

Grivei a anunțat că, în maximum o lună și jumătate, ”se va face lumină” la CE Oltenia, perioada următoare fiind una de evaluare a activității conducerii.

Pe 19 decembrie ar urma să aibă loc o ședință, în care să fie stabilită noua componență a Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Gheorghe Grivei spune că PNL își dorește să aducă specialiști în fruntea companiei. Liderul liberal a mai afirmat că, dacă ar fi fost după el, ar fi schimbat ”de ieri” conducerea CEO.  

Primarul liberal Liviu Cotojman atrage atenția că 3 sunt domeniile sensibile, în care trebuie acționat cu grijă, la nivelul județului Gorj: Complexul Energetic Oltenia, învățământul și sănătatea.

Dan Ilie Morega crede că vin vremuri grele pentru CE Oltenia, un mastodont care, de 10 ani, se confruntă cu probleme. Președintele Institutului de Politici și Investigații Publice nu crede că guvernarea liberală va redresa compania, mai degrabă se așteaptă s-o bage în reorganizare.

Morega are o părere proastă despre noul secretar de stat responsabil de energie, Niculae Havrileț. Opinia sa, exprimată deja, este că ar fi trebuit păstrat Doru Vișan pe această funcție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here