Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Lider PNL: Împrumutul de la Trezorerie, AJUTOR dat de guvern

Împrumutul de la Trezorerie pentru Complexul Energetic Oltenia este un AJUTOR dat de guvern. ”Există avizul Comisiei Europene” a declarat, la Interviurile Infinit FM, Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj.

Conform liderului liberal, programul de reorganizare și decarbonizare, anunțat de conducerea CEO, nu va însemna pierderea locurilor de muncă ci păstrarea lor și investiții în cadrul companiei.

”Banii, care sunt luați acum sub formă de împrumut, vor fi folosiți, peste 6 luni, pentru acest program de reorganizare” a declarat Grivei.  

Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, spune, într-un interviu pentru Radio Infinit, că speră ca împrumutul de la Trezorerie să nu trebuiască returnat, mai ales că nu s-a achitat niciun leu nici din creditul contractat anul trecut, de la bănci, tot pentru certificatele de carbon.

Liderul sindical spune că, la CE Oltenia, nu mai există posibilitatea de a fi făcute disponibilizări. Programul de reorganizare ar trebui să însemne, în opinia sa, trecerea unor capacități pe gaze ori realizarea de parcuri fotovoltaice.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here