Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Lider: Ne este teamă ca școlile să nu se transforme în bombe epidemiologice!

Școala începe cu emoții, bâlbe și neajunsuri în acest an. ”Ne este teamă ca școlile să nu se transforme în bombe epidemiologice!” recunoaște  liderul sindical Constantin Huică.

La Târgu-Jiu, unde sunt cele mai aglomerate școli, primarul Marcel Romanescu face rectificare bugetară și anunță că va aloca 10 miliarde de lei vechi pentru debutul anului școlar.  

”Dacă, Doamne ferește, va apărea un singur caz de COVID într-o unitate de învățământ, presiunea va fi pe tot ceea ce înseamnă învățământ din municipiului Târgu-Jiu!” spune edilul.

Din banii alocați de primărie, unitățile de învățământ trebuie să-și cumpere aparatura necesară pentru școala online.

În această perioadă, în unitățile de învățământ se țin ședințe pentru a se stabili ce echipamente trebuie cumpărate. Sunt foarte multe semne de întrebare, spune liderul sindical Constantin Huică, în condițiile în care, de exemplu, fiecare sală de clasă va trebui dezinfectată după cursuri, ori nu sunt suficiente femei de serviciu.

Huică se teme că școlile se vor transforma în adevărate bombe epidemiologice. Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ Gorj spune că mulți dascăli, aflați la vârsta pensionării, care totuși ar fi dorit să-și continue activitatea, renunță, acum, de teama COVID-19.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here