Minerit și EnergieStirile Zilei

Lider: Mișcările vor fi foarte dure și destul de ample!

Gabriel Căldărușe a amenințat cu proteste în luna octombrie, miercuri, la Interviurile Infinit FM. ”Mișcările vor fi foarte dure și destul de ample!” a avertizat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.  

Se va ajunge aici dacă guvernanții nu vor veni cu poziții clare privind problemele stringente ale companiei, inclusiv reducerea vârstei de pensionare. Căldărușe a discutat pe această temă cu Dumitru Costin, președintele BNS, care i-a cerut un termen de două săptămâni, pentru aranjarea unei întâlniri cu reprezentanți ai guvernului, poate chiar cu premierul Dăncilă.

Căldărușe a mai spus că salariații CE Oltenia sunt destul de nemulțumiți, solicitând organizarea de proteste. Oamenii văd că lucrurile nu merg bine în companie, că lipsesc fronturile de lucru și materialele, plus promisiunile neonorate ale guvernanților referitoare la reducerea vârstei de pensionare.

Liderul SMEO a discutat, săptămâna acestea, cu managerul CE Oltenia, Sorinel Boza, despre schema  de sprijin pe care guvernul o promite pentru certificatele de carbon. Nu a aflat, însă, nimic concret.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here